اسكرب شفايف 2013
هبدأ معاكو بالحجات الي هنحتاجها
الأدوات :
1. زيت زيتون بكر
2. سكر
3. فازلين (بس انا مكنش عندي)
4. زبدة كاكاو النوع اللي يعجبك
(انا اخترت اللي بالكرز عشان اللون و الطعم و اللي بالعسل عشان الترطيب)
6. اي طبق نعمل الاسكرب فيه
7. علبة بغطاء فاضية
(يفضل تكون صغيرة طبعا)
8. سكينة
9. معلقة
1. زيت زيتون بكر
2. سكر
3. فازلين (بس انا مكنش عندي)
4. زبدة كاكاو النوع اللي يعجبك
(انا اخترت اللي بالكرز عشان اللون و الطعم و اللي بالعسل عشان الترطيب)
6. اي طبق نعمل الاسكرب فيه
7. علبة بغطاء فاضية
(يفضل تكون صغيرة طبعا)
8. سكينة
9. معلقة
الخطوات :
1. هنحط معلقة كبيرة زيت زيتون
2. معلقة كبيرة سكر
3. شوية فازلين
4. اقطعي حتة من زبدة الكاكاو
5. اخلطيهم مع بعض
(طبعا ممكن تزودي او تقللي الكمية حسب حجم العلبة)
1. هنحط معلقة كبيرة زيت زيتون
2. معلقة كبيرة سكر
3. شوية فازلين
4. اقطعي حتة من زبدة الكاكاو
5. اخلطيهم مع بعض
(طبعا ممكن تزودي او تقللي الكمية حسب حجم العلبة)
لو لقيتي السكرب جامد و ماسك في بعضه زودي زيت زيتون
ولو فاكك اووي هنزود فازلين
و دة الشكل اللي طلع معايا
ولو فاكك اووي هنزود فازلين
و دة الشكل اللي طلع معايا
بس لما يكوون بفازليين هيختلف الشكل
يلا جربووه بقى و ادعولي...
0 التعليقات:
إرسال تعليق